miriam - komentarze |
Hejka ludzie to jest moja pierwsza notka na tym blogu. Mam nadzieję, że będę tutaj często pisać, bo jestem bardzo leniwa i mam nadzieję, że się wam spodoba ten blog. To jest mój pierwszy blog, który założyła. Dobra dość o blogach teraz cosik o mnie. Jestem Miriam. Chodzę do 1 klasy gimnazjum. Lubie muze, taniec i różne takie rzeczy. Moje ulubione książki to wszystkie z działu fantasy, a najbardziej przezemnie lubiane to o Harrym Potterze i Zmory Alaizabel. Z muzy lubie słuchać Popu, Rocka, R'n'B, Dance itp. Nienawidzę Polskiego Hip-Hopu, bo dla mnie to jest on denny i niedosłuchania. Ale przecież każdy ma swój gust co do muzyki, ubioru i książek.Jestem wielką fanka artystów takich jak: Overground, Preluders, Nu Pagadi, Natasha Thomas, Vanilla Ninja, Gracia, Britney Spears i wielu innych. Nie będę wszystkich wymieniać bo jest ich bardzo dużo. Uwielbiam oglądać brazylijskie filmy, a najbardziej Biały Welon, Zbuntowanego Anioła i Miłość inna niż mówią. Moimi ulubionymi programami są programy typu Popstars i DSDS. Nie wiem jeszcze co tutaj mam o sobie napisać, więc będę kończyć. Mam prośbe do tych co mnie będą czytać zostawiajcie mi jakieś komcie z waszymi adresami blogów. Bo bym sobie poczytała. Ci co zostawią komcie to ja się im odwdzięcze. Pozdro. |
|
Tak napisali inni: |
23.06.2005 :: 22:17 :: wysz.forweb.pl Cześć!!! Pisałaś do mnie i poprosiłaś żebym zostawiła ci mój pseudonim. www.lewi.talk.pl P.S.Osoby które czytaja ten komentarz niech równiż wchodzą. |
09.02.2005 :: 16:50 :: ags46.neoplus.adsl.tpnet.pl siemnko! mialam takisam szablon jak ty na początku! miałam znim wiele kłopotów! na serio! wszystkie notki powielały się (podwajały)! ale nie zapomnij www.rozia.talk.pl miło byłoby jeśli bys zostawiła komenta! pliss!! !! |
09.02.2005 :: 16:38 :: cqk135.neoplus.adsl.tpnet.pl Serduszko! Pierwsze wrażenie się liczy. Co prawda i mi się od razu skojarzyło z Tą Miriam, ale... No cóż nie ważne. Wpadnij chodź nasze zainteresowania różnią się diametralnie... papatki Kwiatek Ps. Mój blog www.kwiatek13.talk.pl |
09.02.2005 :: 15:54 :: talk.pl ty masz na imie miriam??:> sorrka ale ta ksywa jest dosc przypalowa (chodzi o ten program) sorrka za moje wredne zdanie hehe a tak na przyszlosc to wpadaj czasem do mnie www.serduszko.talk.pl ps. ja jestem dosc pokojowo nastawiona piersze wrazenie sie nie liczy pozdro |
Talk.pl :: Wróć |